Monday, 7 November 2011

Jom kita ke Vietnam!!!! percuma okaysss

Salam mesra uollss,,,,

Okaysss, ummiayu agak sibuk seminggu ni, almaklumlah ummiayu jadi supermak lah pulok...hehehe...my maid dah habis kontrak...so nak tunggu yang baru ummiayu le yg kena buat semuanya....tu yang sibuk sikit.

Now ummiayu nak story the mory about free vacation....sebenarnya ummiayu, abg sayang & group baru je lepas fight trip ke Holland belgium...alhmadulillah akan terbang bulan 4/2012. percuma ya uollss...

Lepas habis je, trip tu...now we are fighting to vietnam plak. wah bestnya...yang best tu sangat percuma okaysss...

So apa yang best kat vietnam tu ye....ramai orang cakap tempat tu tempat sejarah....yes it is. but kalau uollss nak tau...vietnam ni terkenal ngan tempat beli belah tau....kalau uollss pi kat jalan TAR atau jalan masjid india....kan banyak baju atau kain yang murah2....tu semua ada yang asal dari sini....

okaysss...jom kita tengok apa yang special ada di vietnam.....

pemandangan yang indah ni namanya tasik hai long...
cantikkkannnn


Night view di hanoi....macam penang bridge plak...hehehe


sapa tengok citer thailand....mesti perasan wet market ni kan...
kat vietnam pun ada tau...


vietnam popular ngan lotus @ teratai
cantikkannnn


Makanan halal di vietnam....ada jangan risau
ummiayu dah ikut FOC trip dari company ni dah banyak kali dah
makan minum kita di jaga...syokkk tuuu


ni salah satu tempat selalu jadi kunjungan tourist muslim
halal saigon...mungkin jugak kita pi tempat ni...
nak pi jom ikut ummiayu....



sapa yang gilerrr kain
kat sini tempatnya....
nak buat baju boleh....
nak berniaga pun boleh...
ummiayu ni confirm....beli bebanyak bagi kat sedara mara
pastu kita biz plak...
mcm ummiayu pi korea tahun 2008
korea brooch cantikkk tau...buat berniaga...untung...
jom kita....


dok google souvenir dari vietnam
terpandangkan patung ni...
comeyyykaannnn


sesapa yang pi vietnam, confirm akan buat baju ni
dalam masa 24jam dah siap
ummiayu and my biz partner memang dah berangan dah ni
so uollss yang nak berangan sama
jom jadikan angan2 uollss realiti


ummiayu paling suka yang ni
sangat chantiqueee okaysss
nak buat cam ni jugaklah nanti...
hehehe...tak sabarnya..

so uollss
jangan tunggu
nak ke vietnam ni senang sangat

ummiayu target nak penuhkan 2 bas ngan biz partner semua
maybe u are the one of them...

jom join ummiayu
kita ada project vietnam war
confirm uollss boleh dapat
2 tiket FREEEEE


1 comment:

  1. Mohon maaf Tuan & Puan, kami numpang promotion
    Kami menawarkan Pakej Percutian ke Medan dan Danau Toba
    Lake Tour 04 Hari / 03 Malam MYR 380 ( 10 orang )
    Pakej kami design sangat murah dan berkualitas
    FULL SERVICES
    Hotel 3 Bintang
    Makanan Halal
    Driver humble
    Pemandu Pelancongan professional

    Sila contact Tiara Tours Indonesia
    Jln. Panglima Denai No. 76 Medan, 20227
    Licensed : 503/508.SK/IUP/BPW/MM/2011
    Tel/Fax : +6261 - 733 59 765
    Email : tiaratoursindonesia@gmail.com.
    HP / WA +6281383535091
    HP / WA +6285358982828
    HP / WA +6285762820068

    TERSEDIA LAYANAN SEWA KERETA DAN BUS PERSIARAN
    Toyota Avanza (05 orang ) MYR 155 / Hari
    Suzuki Eritga (05 orang ) MYR 155 / Hari
    Inova Reborn (05 orang ) MYR 175 / hari
    Isuzu Elf (11 orang ) MYR 235 / Hari
    Toyota Hiace (11 orang ) MYR 320 / Hari
    Medium Bus ( 27 orang ) MYR 500 / Hari

    Note :
    HARGA SEWA KERETA SUDAH TERMASUK : DRIVER AND PATROL

    ReplyDelete